| Informaci | Components | Novetats | Discografia | Concerts | Contacta'ns |

 

 

Informaci

 

El Stadler Trio s un tercet de clarinetistes que ha fet concerts per Europa, Estats Units, Canad, Jap, Austrlia, Indonsia, Nova Zelanda, Filipines...

Est format per Eric Hoeprich del Reial Conservatori de la Haia (Holanda), Carles Riera, Director de l'Escola Municipal de Música J.M.Ruera de Granollers i Albert Gum de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

El seus programes habituals inclouen els Divertiments de W.A.Mozart originals per a tres corni di basetto (clarinets contralts). Aquests divertiments, d'uns 20 minuts de durada cada un, estan considerats com una part de la millor msica mai escrita per a tres instruments iguals. El grup pot collaborar tamb amb tres solistes o amb un cor de cambra per fer els meravellosos Notturni del mateix Mozart, per a tres veus i tres corni di bassetto.  


Dos dels tres clarinetistes sn membres de l'Orquestra del Segle XVIII, dirigida per Frans Brggen, i se'ls pot escoltar en diversos enregistraments d'aquest prestigis grup, entre els quals cal fer esment especial de la Serenata per a vents la Gran Partita de Mozart (PHILIPS 422338-2 [CD] i PHILIPS 070128-1 [Lser Disc]). Aquest enregistrament va ser considerat un dels 15 millors discs de l'any 1989 per Le Monde de la Musique. El trio ha editat un disc per a la casa PHILIPS (Mozart. Basset horn bon-bons. PHILIPS 446106). La crtica ha acollit amb una benvinguda unnime aquest enregistrament ("..noms el corprenedor Adagio KV 411 ja justifica la compra immediata d'aquest disc." Le Monde).El grup enregistra per a la companyia espanyola Glossa, que comercialitza els seus productes a tot el mn.

 

                                                                                             

Castellano

English